Meld je aan voor onze steelupdate

BEDRIJFSRUIMTE NODIG of BOUWkosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van bedrijfsruimte? Bedrijfsruimte laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis en kunde opgeleverd in het bouwen van bedrijfsruimtes. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen dankzij deze kennis in alle fases adviseren. Ieder bedrijfsproces is anders is. Dit vraagt om een individueel advies tijdens het voortraject. Wij kijken naar het bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen goed in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder bedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Hierdoor vereist iedere bedrijfsruimte een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de faciliteiten, etc. Deze punten bespreken we in het voortraject met u. Want wanneer wij uw bedrijfsruimte realiseren, staan uw wensen centraal tijdens het hele bouwproces. Na dit gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Bedrijfsruimte bouwen: van begin tot eindoplevering

Een bedrijfsruimte realiseren vraagt om de nodige voorbereiding. In de voorbereidingsfase kunnen wij u al exact inzage geven in de planning, waarbij bepaalde zaken uiteraard afhankelijk zijn van externe factoren. Deze planning handhaven we zoveel mogelijk tijdens het bouwtraject.

Direct de kosten van uw bedrijfsruimte berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW BEDRIJFSRUIMTE

Om u een inzicht te geven in de bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfsruimte, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsruimte met kantoor en duurzame installaties. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw bedrijfsruimte.

Bereken de kosten van uw bedrijfsruimte

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW BEDRIJFSRUIMTE?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en zoekt u een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor bedrijfsruimtes. Naast het leveren van staalconstructies denken wij met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSRUIMTES

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSRUIMTES