Meld je aan voor onze steelupdate

BEDRIJFSPAND bouwen of kosten berekenen?

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen? Met Voortman Design and Build werkt u samen met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons de nodige kennis en kunde opgeleverd voor het bouwen van een bedrijfspand. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Wanneer wij uw bedrijfspand bouwen, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. Ieder bedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Daarom stellen we voor ieder bedrijfspand een op maat gemaakt plan op. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, de faciliteiten, de indeling, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Bedrijfspand bouwen: van begin tot eindoplevering

Een bedrijfspand bouwen kan veel tijd in beslag nemen. Door zaken in de voorbereiding goed op elkaar af te stemmen, zorgen wij voor een zo efficiënt mogelijk bouwproces. In de voorbereidende gesprekken geven wij u inzage in de planning, waarbij bepaalde zaken afhankelijk zijn van externe factoren. Deze planning, die we uiteraard zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad tijdens het bouwtraject.

Direct de kosten van uw bedrijfspand berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW BEDRIJFSPAND

Om de bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfspand inzichtelijk te maken, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfspand met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw bedrijfspand.

Bereken de kosten van uw bedrijfspand

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW BEDRIJFSPAND?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan uiteenlopende bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor bedrijfspanden. Wij leveren niet alleen de staalconstructie, maar denken wij ook met u mee tijdens de bouwfase. Op basis van een slim ontwerp kunnen wij de staalconstructie snel en efficiënt realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor de door u gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in.  Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk toe.

Neem contact op over de bouw van bedrijfspand

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSPANDEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSPANDEN