Meld je aan voor onze steelupdate

BEDrIJFSHAL bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een bedrijfshal? Een bedrijfshal laten bouwen door onze afdeling Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis en kunde opgeleverd in het bouwen van een bedrijfshal. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen dankzij deze kennis in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies tijdens het voortraject. Wij kijken naar het bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen goed in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder bedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Hierdoor vereist ieder bedrijfshal een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw bedrijfshal bouwen, staan uw wensen centraal gedurende het hele proces. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Bedrijfshal bouwen: van begin tot eindoplevering

Een bedrijfshal bouwen kan veel tijd in beslag nemen. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning, waarbij bepaalde zaken afhankelijk zijn van externe factoren zoals gestelde eisen. De planning, die we zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw bedrijfshal berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW BEDRIJFSHAL

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfshal, heeft Voortman Steel Construction een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfshal met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie weer van uw bedrijfshal.

Bereken de kosten van uw bedrijfshal

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW BEDRIJFSHAL?

Hebt u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor bedrijfshal. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Lees meer over staalbouw

Lars & Olaf:
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Lars & Olaf:
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSHALLEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFHALLEN