Meld je aan voor onze steelupdate

BEDrIJFSHAL bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een bedrijfshal? Een bedrijfshal laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel expertise opgeleverd in het bouwen van een bedrijfshal. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor een eerste schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Omdat ieder bedrijf een unieke logistieke indeling heeft, vereist iedere bedrijfshal een compleet nieuw plan dat is afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, etc. Al deze aandachtspunten bespreken we in het voortraject met u. Wanneer wij uw bedrijfshal bouwen, staan uw wensen tijdens het hele proces centraal. Voor aanvang van de bouw stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Bedrijfshal bouwen: van begin tot eindoplevering

Een bedrijfshal bouwen vraagt om een goede voorbereiding. In de voorbereidingsfase kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Hierbij zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren, zoals gestelde eisen. In de bouwfase is deze planning, die we zoveel mogelijk proberen te handhaven, onze leidraad.

Direct de kosten van uw bedrijfshal berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW BEDRIJFSHAL

Om u inzicht te geven in de bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfshal, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfshal met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw bedrijfshal.

Bereken de kosten van uw bedrijfshal

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW BEDRIJFSHAL?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan uiteenlopende projecten, van grote logistieke centra tot bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor bedrijfshallen. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag tijdens de bouwfase met u mee, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen? Vul dan het formulier in en wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSHALLEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFHALLEN